6. juli 2016 11:10:07

Service på aircondition

Et frisk og duftende tilbud til din Volvo.

Det er altid en super god ide at få tjekket bilens klimaanlæg. Det sikrer længere levetid og mindsker ubehagelige udgifter over tid, når man kører rundt med et serviceret anlæg. 

Undgå dårlig lugt og skimmelsvampe og optimer anlæggets køle-evne med AC service og AC rens.

Serviceeftersyn på bilens airconditions anlæg

Vi anbefaler, at der udføres serviceeftersyn på bilens aircondition- eller klimaanlæg mindst hvert andet år for at sikre, at anlæggets kølefunktion fungerer optimalt. Et Aircondition-anlæg mister typisk 10-20 % kølemiddel årligt, og det forringer også køleevnen væsentligt. Vi tilbyder service på bilens airconditionanlæg inkl. alle materialer, herunder olie, spore- og kølemiddel.

Undgå dårlig lugt og skimmelsvampe med AC rens

De fleste nye biler er i dag monteret med aircondition. Gennem tiden samles kondensvand i bilens aircondition anlæg, og når kondensvandet varmes op og ned mange gange, kan der udvikles svampe, bakterier, vira og dårlige lugte. Test fra almindelige bilers aircondition anlæg viser, at bakterieindholdet ofte er meget stort og direkte sundhedsskadeligt. For at minimere risikoen for spredning af bakterier og dårlig lugt i bilen anbefaler vi ligeledes, at du jævnligt og mindst hvert 2. år får renset dit aircondition anlæg.

Vi tilbyder et serviceeftersyn samt rensning af bilens aircondition i kabinen til kr. 1.495,- inkl. et 23 punkts. ferietjek. Samt 2 billetter til Zirkus Nemo i Charlottenlund d. 27/8, når dit anlæg er serviceret hos os. OBS! Til de hurtige og første 20 kunder.

Bestil tid nu - http://volvo.nellemann.dk/book-tid-paa-vaerksted.

Tilbud gælder til og med 31. juli 2016.