• Volvo originale hjul

    Vi har et stort udvalg af komplette hjul, så du altid kan finde de rette hjul til den gældende sæson, eller dine ønsker og behov. Kontakt din nærmeste Volvoforhandler for at se udvalget af komplette hjul til din Volvo.

    Kontakt os »
KOMPLETTE SOMMERHJUL

Kør sommeren sikkert i møde

Sommerhjul er en klar fordel i sommersæsonen sammenlignet med vinterhjul – både i forhold til vejgreb, brændstoføkonomi og køreegenskaber.
Ved en temperatur over 7 grader bremser sommerhjul op til en billængde kortere end vinterhjul.
Sommerhjul er derfor det sikre valg når vejret skifter. Hos din Volvo forhandler kan du blive kyndigt vejledt og få skiftet hjul, når vejret igen skifter til sommerlige temperaturer.

XC40

Se priser

XC60

Se priser

Lad din Volvoforhandler vejlede dig

Volvos forhandlere er eksperter i din bil og hvilke dæk, der bedst egner sig til din Volvo, sæsonen og dine kørselsforhold. Hos os finder du kun komplette originale Volvo hjul, der virkelig kan løfte udseendet af din bil samtidig med, at din køreglæde og sikkerhed stiger. Besøg din Volvoforhandler og tal om dæk, fælge og hjulskift med en ekspert, som vil rådgive dig, om den bedste løsning for dig og din Volvo.
Kontakt os

Hjul i alle størrelser

Volvo har et langt og tæt samarbejde med de førende leverandører af dæk. Det betyder blandt andet, at de hjul vi anbefaler, er godkendte af Volvo og hurtig kan tages hjem og monteres. Volvo har et bredt sortiment af komplette hjul, der passer til enhver stil og i forskellige størrelser og typer.