Bin2Bil historien!

HVORFOR NAVNET?

 Bin2Bil er en sammensætning af navne: ”Bin” er en forkortelse for Bindslev. ”2” er en forkortelse for ”Tom” og ”Bil” for biler. 

MAJ 2020

Fredag den 1. maj åbnede vores nye bilhus på Asienvej 3 i Slagelse - desværre ikke med "hornmusik og kagemand", grundet covid-19. Bilhuset er autoriseret forhandler og serviceværksted af Ford, Volvo og Hyundai, samt salg af nyere brugte biler af egne og andre mærker.

JANUAR 2020

Bin2Bil bliver eneforhandler af Ford i Slagelse, når det nye bilhus åbner, da der er lavet aftale om virksomhedsoverdragelse med Selandia Automobiler A/S om filialen i Slagelse.

Senere samme måned, indgår Bin2Bil aftale med Hyundai Danmark A/S om at blive ny forhandler i Slagelse, da tidligere forhandler har valgt at stoppe med udgangen af april 2020.

APRIL 2019

I april 2019 blev det første spadestik taget til vores nye bilhus i Slagelse. Bilhuset forventes at stå klar til åbning i foråret 2020, med nyvognsforhandling af Ford og Volvo.

MAJ 2018

Den 1. maj 2018 indgik Bin2Bil A/S aftale med Viggo Petersen Auto A/S i Næstved om en virksomhedsoverdragelse pr. 1. maj 2018, der betød at Viggo Petersen Auto A/S nu er en del af Bin2Bil A/S. Med overtagelsen fulgte seks af Viggo Petersen Autos medarbejdere, og autorisationen af Volvo Service, og forretningen drives fra den kendte adresse i Holsted Park 28, 4700 Næstved. 

OKTOBER 2015

Den 1. oktober 2015 flyttede vi Volvo med til Bilbyen 2. 

JANUAR 2014

Den 2. januar 2014 var første åbningsdag i det nye bilhus, der bl.a. huser værksted og reservedelslager for alle fem bilmærker (Ford, Volvo, Renault, Dacia og Mazda) udstillingslokale for Ford, Renault, Dacia og Mazda samt administration.   

FEBRUAR 2013

I februar 2013 tog vi første spadestik til det nye bilhus i Bilbyen 2, Holbæk. Det nye domicil stod klar til indflytning sidst i december, alle mand (og kvinder) brugte derfor sidste weekend før jul (+ et par dage ekstra) til at flytte de to afdelinger til den nye adresse. For at præsentere alle mærker bedst muligt, valgte vi at beholde en del af lejemålet på Lundemarksvej, for her at lave et specielt Volvo showroom med nye og brugte Volvo udstillet inden- og udendørs. 

OKTOBER 2012

Den 1. oktober 2012 indgik Bin2Bil A/S aftale med Brdr. Olsen Automobiler A/S om en virksomhedsoverdragelse, der betyder at Brdr. Olsen Automobiler A/S fremover bliver en del af Bin2Bil A/S. Aftalen betyder at Brdr. Olsens bilforretning, på Lundemarksvej i Holbæk, videreføres af Bin2Bil A/S, og serviceværkstedet i Kalundborg videreføres af Hans Frederiksen Automobiler. Med overtagelsen følger i Holbæk 18 af Brdr. Olsen Automobilers medarbejdere, og forhandlingen af mærkerne Renault og Volvo.

Med Brdr. Olsen Automobiler A/S som er etableret i 1887, er det to gamle virksomheder, der slår sig sammen og gør det muligt at videreudvikle sig inden for bilbranchen. Dermed er det to firmaer med tilsammen 212 års eksistens i bilbranchen – det forpligter, og begge forretninger har samme gode og fornuftige forretningsetik, hvor nøgleordene er: Kvalitet og tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere.