V40

DESIGNET TIL BYLIVET

Volvo V40 er en kompakt hatchback, som er perfekt egnet til livet i byen. Designet til at reflektere din individualitet og med intuitiv teknologi for at gøre dit liv mere enkelt. V40 er den perfekte ledsager, når du påbegynder din rejse.

UDFORSK DETALJERNE

Design

LED frontlys

Den nye V40 med sine unikke T-formede frontlys giver bilen en bredere og mere atletisk holdning.

Opdateret grill

Nyt design med et mere lodret fokus, er med til at give V40 et mere dynamisk og ungdommeligt udseende samtidig med, at bilen bevarer sin unikke karakter.

Omfattende fælgedesign

En række nye hjul med et moderne udseende komplimenterer den nye generation af biler fra Volvo.

Flotte farver

Vælg mellem fem nye farver, som passer perfekt til V40s sporty design. Denim Blue er en moderne udgave af den klassiske Volvofarve og er en ny tilføjelse af farver for V40.

Smart mobilitet

Drive-E motorer

Innovative Drive-E motorer og avancerede gearkasser giver bilen en hurtig reaktionsevne og et lavt brændstofforbrug og CO2-udslip.

Sensus Connect

Anvend Sensus Connect til at finde en parkeringsplads, få dine tekstbeskeder læst højt og booke en serviceaftale hos din lokale volvoforhandler. Med Sensus Connect er du forbundet med bilen og verden omkring dig.

Smidig håndtering

V40 er designet til at glæde dig, hver gang du kører bilen. V40 er hurtig og smidig og nem at håndtere, hvilket giver dig en sporty køreoplevelse i byen.

Volvo On Call

Kontroller din bil ved hjælp af en enkelt knap. Nødtjenester, sikkerhedstjenester og praktiske funktioner kombineret med en app, er alt sammen med til at gøre dit liv en smule mindre kompliceret.

Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control med Queue Assist muliggør en sikker og komfortabel køreoplevelse ved at følge den forankørende bil i lagsomme køer. Acceleration, bremsning og styring kontrolleres automatisk af bilen.

LUKSURIØS KABINE

City Weave polstring forstærker det urbane og skandinaviske udseende på V40. Det rammeløse bakspejl og valgfri panoramaglastag er med til at skabe et rummeligt og luksuriøst fristed, der forbinder dig med naturen - selv når du befinder dig i bilen.